Gubraltar Dag 4 og 5

27.01.2007 @ 21:49

Æ vant Challenger turneringa og Torben delte 2 plassen! Vi e rimelig fornøyd ja. I morra begynner den andre Challenger turneringa. Æ skal delta mens Torben heller vil "slappe av". Æ deltar i den andre morraturneringa også fordi det e gode premier for de to beste sammenlagt. Men helst ville æ at turneringa kunne slutta nu. 10 partia på 5 daga e slitsomt. I hovedturneringa går det tregere. Dvs æ vant idag mot en 1900 spiller mens Torben tapte mot Stefanova. Torben har tydeligvis satt sæ fore å møte alle de hotte sjakkdamene her oppe. Æ har 2,5/5 mens Torben og KM har 1,5 av 5. Alle har dog gjort det bedre enn ventet. Torben har f.eks. møtt 4 stk. over 2400 i rating. Dette e en sånn turnering kor man sraffes av å tape mot  en GM med å møte en IM eller en ny GM. Både Torben og æ har stått helt greit mot våre tittelholdere, men så vise forskjellen sæ mellom amatøra og de mer proffe. For de de proffe spiller ufortrødent videre og venter på den lille feilen som kommer før eller siden. Vi har en bratt læringskurve dog. Det e tilsynelatende ikke langt opp, men vi må skjerpe oss på samtlige felter av partiet for å holde de "like stillingan". I går hadde æ den drømmestilling mot Ketevan , men va så slitenb og glad over å ha vunnet Challenger at æ bare fløtta brikkan og overså penetreringa hennes i a-linja.

Vi har det ok her. Akkurat nu sitt alle nordmenn her og spille lynsjakk m.m.Dette inkludere The others også. Vi sdra til spansk side nu og sjekke utelivet på den sida av grensen. I går gjorde vi Gibraltar og havna på puben Lord Nelson. Jepp her e gamle sjøslag levanes enda. Høydapunktet va da bandet dro en rocke versjon av Take on Me.

I morra skal vi forsøke å legge inn en Rock tour, dvs. dra opp på klippen. Men sjakk tar tid og oppmerksomhet. Stefanova f.eks. har væt her 3 ganga uten å kommet sæ opp. Oppvokst som æ e under høye fjell, bare må æ opp på toppen. men sjakklig sett e æ fornøyd. Nu skal æ bare kose mæ resten av turneringa. For æ e tross alt på ferie her.


Kommentarer:
Postet av: Jan S

Gratulere Lars!d e jo bare helt suverent!!

28.01.2007 @ 02:26

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3828343
hits